Om mig

Vem är jag?

Mitt namn är Danuta Jansson.

Jag är född och uppvuxen i Polen men jag har bott i Sverige i många år. Jag är pedagog och har under lång tid arbetat med barn och ungdomar med funktionshinder.

Att resa var alltid en naturlig del av mitt liv, ett sätt att utforska världen och spendera tid med mina nära och kära. Redan som en liten flicka reste jag med mina föräldrar till Polens kuststäder, spanade in de vitkorniga stränderna och samlade vykort från olika världsdelar. De länderna jag ville åka till satte jag upp på en halmtavla. Idag hade det motsvarat en ”bucket list”.

Hur och var reser jag?

Jag reser jag med mina underbara killar, min sambo Bosse och son William.

William är vuxen nu så han följer med oss ibland helst  när det är äventyr på gång.

Vi gillar äventyr, golf och sightseeing och reser till alla möjliga destinationer som vi tycker är intressanta eller enligt oss” måste ses ”destinationerna. Vi brukar utforska världen på egen hand men vi åker också på charterresor. Charterresorna är smidiga när det är komplicerad förbindelse och när vi vill göra det enkelt för oss och planera mindre.

Vi försöker alltid åka prisvärt. Prisvärt för oss innebär att ibland väljer vi billigare och ibland dyrare resor. Det som avgör vilken resa vi väljer är destination, priser i det landet vi ska åka till och utflykter eller aktiviteter som vi tänker att genomföra.

Vad handlar bloggen om?

I bloggen kan du läsa om äventyr, sightseeing, charter och golfresor.

Du får också recensioner guider och tips om de destinationerna vi besöker som förhoppningsvis hjälper dig att hitta ett specifikt resmål som du vill åka till eller planera en skön semester.

Min ambition är att ge dig spännande berättelser, bilder och recensioner från resor men också belysa dem från olika infallsvinklar för att du ska kunna resa bättre och välja det som passar just dig bäst.

Så följ med på äventyr, njut och hitta ditt drömresmål!