Inför resa till Marbella

I skrivande stund mumsar jag lite chokladägg och njuter av vårsolen som ger mig extra energi och skön värme men snart ska vi packa väskorna och ta riktning mot flygplatsen i Göteborg. Denna gång tänker vi uppleva spanska Marbella, hälsa på William och fira påsk tillsammans.

Glad Påsk!

William har fått sitt första jobb i Marbella och har varit där ett tag nu. Han trivs som en fisk i vattnet i Marbella så det ska bli kul att se hur han klarar vuxen liv på egen hand. Det ska också bli ljuvligt att ströva på det gamla apelsintorget i Marbella, äta tapas , ge oss ut på äventyr till Caminito del Rey och golfa lite grann. William sa att det finns många golfbanor i området han bor så det är bara att välja en och spela. Vi köpte golfhäfte som ger 50 procent rabatt på greenfee på utvalda banor och tänker spela på några. 

 Eftersom det är Påsk ska jag överraska William med att ta en segway tur i Malaga. Jag tror att han kommer gilla det. Under en och halv timme ska vi se det bästa av Malaga och ta oss genom staden på segway. Det roliga med utflykten är att ingen av oss har åkt segway förut så det blir extra häftigt att testa det. Jag har läst recensioner om segway på tripadviser och de flesta tycker att det är en häftig upplevelse, inklusive barnfamiljer, ungdomar och 70 åringar. Så jag antar att det är något för alla. 

Första golfrunda för säsongen

Tönnersjö golfbana.

För att vässa golformen inför resan tog vi vår första golfrunda för säsongen 2019 i helgen. Inspirerade av proffsen som vi såg på tv gav vi oss ut till vår hemmabana Tönnersjö Golf. Dagen var ljuvlig, solen sken och temperaturen var behaglig. Vi invigde säsongen med 9 hål. Vi spelade på den första lite svårare delen av banan. Den sidan är mer backig och krävs lite kondition men vi tänkte att det kan var bra träning inför Marbella resan.

Banan var torr, greenarna var ganska fina men lite sega. fairways var ok men vissa teer behöver fortfarande en ansiktslyftning.

Till min förvåning gick golfrundan ganska bra efter vinteruppehåll vilket är bra tecken inför resa till Marbella. Det hamnade inga bollar i vattnet och vi höll oss på fairway.

Upp för backe på tredje hålet.
En häst som kom fram till staketet och undrade vilka vi var.
Första hålet på Tönnersjö golfbana.

Oj vad tiden går! Nu måste jag börja packa. Jag önskar er en riktig Glad Påsk! Vi hörs igen när vi kommer tillbaka. Ni kan följa oss på Instagram och Facebook. Jag ska uppdatera de sociala kanalerna kontinuerligt , när vi är på plats. Ha det gott än så länge!

Mer om Tönnersjö golf kan du läsa här

Ett vattenhinder vid femte hålet.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *